Maanrakennus Tampere

Maanrakennukseen liittyvät palvelut on suunnattu niin kuluttajille, taloyhtiöille kuin yrityksille Tampereen ja Pirkanmaan alueella. Monipuolinen kalusto ja laaja kumppanuusverkostomme mahdollistaa laajojen kokonaisuuksien hallitsemisen avaimet käteen -palveluna.

Saat kauttamme kaikki yleisimmät kaivinkonetyöt kaapeleiden kaivuutöistä piharakentamiseen. Kysy lisää soittamalla tai lähettämällä sähköpostilla tarjouspyyntösi.

Ota yhteyttä »

Maa-ainekset toimitettuna kohteeseen Pirkanmaalla

Toimitamme kaikkia yleisimpiä maa-aineksia ja kivilaatuja suoraan kohteeseen. Ostamme soraa, hiekkaa, sepeliä ja muita kivilaatuja luotettavilta toimittajilta.

Toimitamme maa-aineksia kaikkiin rakennuskohteisiin. Soita tai lähetä tarjouspyyntö sähköpostilla.

Ota yhteyttä »

Nostoauto ja nostotyöt

Tarjoamme nostopalveluita asiakkaidemme tarpeisiin. Kalustostamme löytyy kappaletavaranosturi autot (24tm ja 11tm), puutavarakoura ja maakoura. Nostotyöt turvallisesti Tampereen seudun vanhoille ja uusille asiakkailla.

Kalusto ja henkilöstömme pystyvät suoriutumaan vaativistakin kohteista. Palveluistamme nauttivat kotitaloudet, taloyhtiöt, yritykset ja julkinen sektori Tampereen ja muun Pirkanmaan alueella.

Ota yhteyttä »

Vaihtolavat ja lavavuokraus Tampereella

Mansen Pohjarakenne tarjoaa käyttöösi vaihtolavapalvelut. Saat meiltä vuokralle vaihtolavan, jota voitte hyödyntää kevätsiivouksessa, remontin yhteydessä tai taloyhtiöiden pihatalkoissa.

Hoidamme täydet roskalavat pois pihalta ja vastaamme jätteiden asianmukaisesta kierrätyksestä. Saat vaihtolavan lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa, tarpeesi mukaan.

Saat meiltä

  • Vaihtolavat lyhyisiin ja pitkiin vuokrauksiin
  • Vaihtolava-auto palvelut

Palvelemme teitä Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella. Ota yhteyttä ja vuokraa vaihtolava meiltä.

Ota yhteyttä »

MUUT PALVELUT

Tämä on nostoalue, jonka tehtävä on ohjata vierailija siirtymään seuraavalle sivulle, esim. lukemaan lisää palveluistasi ennen yhteyden ottamista.

Lue lisää