Asfaltointi Tampere ja Pirkanmaa

Teemme asfaltointityöt Tampereella ja muualla Pirkanmaalla. Asfalttityöt toteutetaan avaimet käteen -periaatteella arviointikäynnistä urakan loppuun.

Levitämme asfaltin tielle, kaduille ja taloyhtiöiden sekä omakotitaloasukkaiden pihoille. Me asfaltoimme, päätä sinä paikka.

Asiakaskuntamme koostuu yksityisistä rakentajista, isännöintitoimistoista, taloyhtiöistä ja yrityksistä. Asfaltti on materiaalina erittäin kestävää. Se hillitsee liikenteen melua ja on helppo pitää puhtaana.

Käytössämme on myös tiehöylä jolla on voimme tasoittaa ja muotoilla tien rakennekerrosten pintoja tai sorateiden pintaa.

Asfaltin paikkaus

Asfaltin paikkauksella voidaan korjata pieniä aukkoja tiessä, jotka ovat voineet syntyä lämpötilojen vaihteluista, tai kunnallisteknisistä korjaustöistä. Pystymme paikkaamaan myös isommatkin vauriot asfaltissa.

Asfaltointiin liittyviä työvaiheita ja palveluita:

  • Asfaltin korjaus ja paikkaus
  • Uuden asfaltin asennus
  • Vaadittavat asfalttipohjatyöt
  • Massanvaihdot ja asfaltin leikkaukset

Ota yhteyttä »

Asfalttipohjatyöt valtakunnallisesti

Palvelemme sopimuksesta kaikkialla Suomessa. Toteutamme kohteen kaikki asfalttityöt jolloin säästät urakan kokonaiskustannuksissa.

Työstä pitää saada aina kiitosta. Tästä syystä emme tingi laadussa minkään työvaiheen kohdalla. Haluamme optimoida omaa työtämme ja tuoda alan uusimmat innovaatiot asiakkaidemme käyttöön. Olemme luotettava kumppani kaikenlaisiin asfalttitöihin Pirkanmaalla ja muualla kotimaassa.

Ota yhteyttä »

Massanvaihdot

Rakennamme ja korjaamme teiden ja kulkureittien pohjia massanvaihdolla. Massanvaihdossa korvataan pohjamaa, joka ei enää ole tarpeeksi kantava. Massanvaihto toteutetaan pengertämällä tai kaivamalla.

Massanvaihdossa leikataan asfalttia jonka jälkeen siihen tehdään sahaamalla uusia saumoja. Jätä massanvaihtoon liittyvät urakat ammattilaiselle, joka tunnistaa helposti maaperässä olevat mahdolliset ongelmakohdat ja vie projektin luotettavasti maaliin.

Ota yhteyttä »

MAANRAKENNUS

Maanrakennukseen liittyvät palvelut on suunnattu niin kuluttajille, taloyhtiöille kuin yrityksille Tampereen ja Pirkanmaan alueella. 

Lue lisää